Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Πανεύκολα Μάφιν Σοκομπανάνα!!

                                         Τέλεια πανεύκολα και πεντανόστιμα Μαφινάκια.
                                                Με σοκολάτα και μπανάνα ότι καλύτερο.
                                             Γίνονται σε 5 λεπτά και αρέσουν σε όλους.
                               Αγαπημένα της Κατερίνας μου γιαυτό της αφιερώνω την συνταγή!
                                                     Πάμε να δούμε πως τα έφτιαξα..
                                                                             


                                                                      Θα χρειαστώ:
                                          1/2 κούπα καλαμποκέλαιο-3 πολύ ώριμες μπανάνες
                                             1/2 κούπα ζάχαρη-2 αυγά-1/4 κ.γ υγρή βανίλια

                                                1+ 2/3 κούπας αλεύρι-1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
                                                    1/2 κ.γ σόδα-1/4 κ.γ αλάτι-1/4 κ.γ κανέλα
                                                          1 κούπα σταγόνες σοκολάτας.
                                                               
                                                                 Πως τα φτιάχνω:
                                          Προθερμαίνω τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
                                                    Ετοιμάζω τις θήκες για τα μάφιν.
                                   Ανακατεύω την σοκολάτα με 2-3 κ.σ αλεύρι από αυτό που έχω.
                                                           
 

                       Σε ένα μπολ βάζω το καλαμποκέλαιο τα αυγά την ζάχαρη και την βανίλια.
                                      Τα χτυπάω με ένα σύρμα 1-2 λεπτά,να λιώσει η ζάχαρη.

                      Μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτω τις μπανάνες αφού τις λιώσω με ένα πιρούνι.
                            Σε ένα μπολ βάζω το αλεύρι το μπέικιν την σόδα το αλάτι και την κανέλα.
                                              Τα προσθέτω στο μείγμα και ανακατεύω.
                                  τέλος και την σοκολάτα και αφού ενσωματωθεί στο μείγμα.
                                                                               

                                   Με το κουτάλι του παγωτού γεμίζω τις θήκες για τα μάφιν.
                                                                             

                                       Ψήνω για 20-25 λεπτά ελέγχω με την οδοντογλυφίδα.
                                                                               

                                                        Γίνονται μαλακά και αφράτα!!
                                         Αυτά είναι τα πανεύκολα Μάφιν Σοκομπανάνα!!
                                                Απολαύστε τα σκέτα η με σοκολάτα!!
                                                    (λιωμένη σοκολάτα η μερέντα)
                                                                               


                                                                    Καλή  Όρεξη!!                                                                                                                                                                                             

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Κινέζικα Mακαρόνια!!

                  Λατρεύω αυτές τις γεύσεις και έτσι ξετρελάθηκα με την μακαρονάδα μου.
                     Οι φίλες μου ζήτησαν εύκολες-γρήγορες-οικονομικές συνταγές.
                                    Πιστεύω αυτή η συνταγή τα έχει όλα αυτά.
                             Σε 10 λεπτά είναι έτοιμη και πάνω από όλα νόστιμη.
                          Την σκέφτηκα το μεσημέρι και έγινε κιόλας αγαπημένη μου.
                          Ελπίζω να γίνει και δική σας,πάμε να δούμε πως την έκανα;;
                                                                               

                                                                         Θα χρειαστώ:
                                      3-4 λεπτές πανσέτες-2 κ.σ ελαιόλαδο-3 κ.σ σόγια σος
                                 1/2 κ.γ μπαχαρικό για κοτόπουλο-1/2 κ.γ μπαχαρικό για κινέζικο
                                      πιπέρι-1 κ.γ σουσάμι-1/2 κ.σ μέλι-1/2 ποτ.κρασιού νερό
                                         1 κ.σ ξύδι μπαλσάμικο- 1 πακέτο μακαρόνια.
                                              (Μπαχαρικά βάζετε ότι έχετε η ότι σας αρέσει)
                                                     Αλάτι δεν βάζω γιατί έχει η σόγια.

                                                                 Πως τα φτιάχνω: 
                               Κόβω μικρά κομματάκια τις πανσέτες και τις βάζω σε ένα μπολ.
                           με το λάδι-σόγια-ξύδι  και τα μπαχαρικά,αφήνω στο ψυγείο μισή ώρα.
                                                      Αν θέλω το κάνω και από βραδύς.
                                    Βάζω το τηγάνι να κάψει και προσθέτω το σουσάμι τις πανσέτες.
                                                                   με όλη τη μαρινάδα.



                              Βράζω τα μακαρόνια όπως μου αρέσουν,εγώ τα έβρασα 9 λεπτά.
                             Τόση ώρα σχεδόν θέλουν και οι πανσέτες χαμηλώνω ανακατεύω.
                               μόλις είναι έτοιμες διαλύω το μέλι στο νερό και το προσθέτω,
                                      στο τηγάνι ανακατεύω και σε 1-2 λεπτά είναι έτοιμες.
                                                   Ρίχνω και τα μακαρόνια στο τηγάνι.
                                                                               

                        Αυτά είναι τα κινέζικα μακαρόνια μου εύκολα γρήγορα και πεντανόστιμα.
                                        Με 3-4 πανσέτες τρώνε από 2 μέχρι 4 άτομα.
                                           Ελπίζω να γίνουν και δικά σας αγαπημένα!!
                                                                                 

                                         
                                                                   Καλή Όρεξη!!

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Καρότο-Κέικ με κριμ τσιζ φρόστιγκ!!

                           
                                        Από τα καλύτερα και νοστιμότερα κέικ το σημερινό
                                  Καρότο-κέικ με κριμ τσιζ φρόστιγκ που πρέπει να δοκιμάσετε.
                                  Αν και φαίνεται δύσκολο δεν είναι, απλό και τόσο ξεχωριστό
                                              Πάμε να δούμε πως έφτιαξα το Καρότο-κέικ;;
                                                                             

                                                            Θα χρειαστώ για το κέικ:
                                                                 συνταγή Laura Vitale
                                          1 1/4 κούπα και 1 κ.σ αλεύρι-1/4 κούπας ζάχαρη
                             1/4 κούπα καστανή ζάχαρη-1.κ.γ σόδα-1.κ.γ μπέικιν πάουντερ
                                           1 κ.γ κανέλα-1/2 κ.γ αλάτι-1/4 κ.γ μοσχοκάρυδο
                                      3/4 κούπας καλαμποκέλαιο-2 αυγά-1 1/2 κ.γ υγρή βανίλια
                       1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού-1 1/2 κούπα τριμμένο καρότο-1/2 κούπα καρύδια
                                           αν θέλουμε αντί για καρύδια βάζουμε σταφίδες
                                                   
                                                               Για το κριμ-τσιζ φρόστιγκ:
                                          50 γρ κριμ-τσιζ-50 γρ βούτυρο-1 κούπα άχνη ζάχαρη
                                        1/2 κ.γ υγρή βανίλια-πρέζα κανέλα-1-2 κ.σ νερό αν χρειαστεί
                                                 
                                                                    Πως το φτιάχνω: 
                                               Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180 βαθμούς
                                     Βουτυρώνω και στρώνω λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 20-22 cm.
 
                                                                             

                                           Τρίβω τα καρότα στην χοντρή μεριά του τρίφτη


                                 Βάζω στα καρότα και τα καρύδια με 2 κ.σ αλεύρι και ανακατεύω.
                                                 Tο κάνω αυτό είναι να μην πάνε στον πάτο.


                          Βάζω σε ένα μπολ το αλεύρι-σόδα-μπέικιν-αλάτι-κανέλα-μοσχοκάρυδο...
                 Χτυπάω με ένα σύρμα τα αυγά  την  ζάχαρη+καστανή το καλαμποκέλαιο-βανίλια.
                    Αφού γίνουν σαν κρέμα προσθέτω το αλεύρι τέλος τα καρότα και ανακατεύω

                                               
                          Αδειάζω στο ταψί και ψήνω 30-35 λεπτά ελέγχω με οδοντογλυφίδα αν ψήθηκε
                                          Αφήνω να κρυώσει τελείως πριν βάλω το frosting.

                            Βάζω σε ένα μπολ την άχνη αφού την κοσκινίσω-βούτυρο-κρήμ τσίζ.
                                       σε θερμοκρασία δωματίου την βανίλια και την κανέλα
                     Ανακατεύω με μια σπάτουλα και μετά με το σύρμα,αν χρειαστεί βάζω 1-2 κ.σ νερό.
                                                              Γίνεται λείο σαν κρέμα

                                      Αλείφω το κέικ με το frosting και αφήνω να σφίξει για λίγο..
                                                    αν αντέξω εννοείται δύσκολα όμως!!
                                             

                                                                                 
 
 
                          Αυτό είναι το καρότο-κέικ με κριμ-τσίζ frosting απολαύστε το όσο εμείς!!
                                                                     Καλή Όρεξη!!  
                                                                                                                                  

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Σοκολατομπουκίτσες!!!!!!!

                                      Γλυκάκι του λεπτού,πανεύκολο πολύ σοκολατένιο.....
                                       Όταν έχεις όρεξη για γλυκό το κάνεις αμέσως....
                                        Κανονικά το αφήνεις να κρυώσει,αλλά εγώ όχι....
                                       Πάμε να δούμε συνταγή,είναι της  αγαπημένης  μου...
                                                         Laura Vitale....Πάμε??


                                                                        Υλικά...
                                                                   1 ζαχαρούχο...
                                                     1 1/2 κούπα σταγόνες σοκολάτας...
                                                         1/2 κούπα ξηρούς καρπούς...
                                                           1/2 κούπα μαρσμέλοους....

                                 Βάζω σε ένα κατσαρολάκι το ζαχαρούχο και την κουβερτούρα.....
                                               σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα....


                                               Κόβω τα μαρσμέλοους σε μπουκίτσες......


                                               Τους ξηρούς καρπούς χοντροκομμένους......


                                          Εγώ έβαλα φουντούκια,βάζουμε ότι έχουμε...
                                 Αν δεν έχουμε μάρσμέλοους,βάζουμε αποξηραμένα φρούτα....
                               Ρίχνω στην σοκολάτα τους ξηρούς καρπούς και τα μάρσμέλοους.....

                                     
                                    Στρώνω σε ένα τετράγωνο ταψάκι η πυρέξ μια λαδόκολλα....
                                              Αδειάζω το μείγμα και αφήνω να κρυώσει.....
                                 Αν μας αρέσουν λεπτές τις  βάζουμε σε πιο μεγάλο ταψάκι...
                                                                αλλιώς σε πιο μικρό.....

                                       
                                            Αφού παγώσει το κόβουμε όπως μας αρέσει.....
                                                           Εγώ το έκοψα μπουκίτσες....
                                                        Και το διατηρούμε στο ψυγείο...

                                       
                                              Αυτές είναι οι σοκολατομπουκίτσες μου!!!!!
                                                      Ελπίζω να τις απολαύσετε!!!!!
                                                                 Καλή όρεξη!!!!!!                                                                                                                                                                                                       

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Πατάτες παντρεμένες!!!!!

                       Σκέφτηκα αφού παντρεύονται οι σαρδέλες γιατί όχι και οι πατάτες??
                                  Τις πάντρεψα με κιμά και βγήκε τέλειο το αποτέλεσμα....
                                                             Εύκολο γρήγορο νόστιμο...
                                                  Πάμε να δούμε την συνταγή??πάμε??

 
                                                                     Υλικά....
                                                       350 γρ κιμά μοσχαρίσιο...
                                                              3 κ.σ ελαιόλαδο...
                                                                 1 κρεμμύδι...
                                                                  λίγο πράσο...
                                                                 1κοκ.πιπεριά...
                                                                1 πρασ.πιπεριά...
                                                               1 ντομάτα μεγάλη...
                                                               1 ποτηράκι κρασί...
                                                                  αλάτι-πιπέρι...
                                                                κύμινο-πάπρικα ...
                                                                  8-10 πατάτες...
                                                               2-3 κ.σ ελαιόλαδο...
                                                                    αλάτι-πιπέρι...
                                                                 ρίγανη-πάπρικα...
                                                                    1 φλ.γάλα...
                                                                      2 αυγα...
                                                                 1 κομμάτι τυρί....
                                                                  1 κ.γ βούτυρο....

                                       Σε τηγάνι που καίει βάζω το λάδι και τον κιμά.....
                                 Αφού πάρει χρώμα προσθέτω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο....
                                     Τις πιπεριές το πράσο και τα μπαχαρικά,ανακατεύω....
                                                                αφήνω 2-3 λεπτά....

                                             
                                      Σβήνω με το κρασί και αφήνω να εξατμιστεί 1-2 λεπτά....



                      Προσθέτω την ντομάτα ανακατεύω και αφήνω να φύγουν τα υγρά,1-2 λεπτά....
                                 Κατεβάζω από την φωτιά και κρατάω στην άκρη τον κιμά...
                                             Καθαρίζω και κόβω τις πατάτες στρόγγυλες....

                                     
                   Τις βάζω με 2 κουταλιές λάδι σε τηγάνι και τις ψήνω,ίσα να πάρουν λίγο χρώμα....

                                     
                                  Στρώνω σε ένα πυρέξ τις μισές  πατάτες από πάνω τον κιμά....

                                                         
                                                 Πάνω από τον κιμά τις υπόλοιπες πατάτες....
                                      Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά προσθέτω το γάλα και το τυρί....
                                                  Αν δεν έχω φέτα ότι τυριά έχω,όσο θέλω....
                                               (εγώ έβαλα 1 κούπα)...Το βούτυρο από πάνω....


                                   Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα 180 βαθμούς....
                                                     Για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει...


                                 Αυτό είναι το πάντρεμα που έκανα στις πατάτες με τον κιμά!!!!!
                                                       Ελπίζω να το απολαύσετε!!!!
                             Ευχαριστώ και την Έλσα για το όνομα που βρήκαμε στην συνταγή μου!!!!

                                       
                                                                      Καλή όρεξη!!!!!!!!
                                                                                                                                               

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Πρασοκιμαδοπιτάκια!!!!!

                                                  Γενικά μου αρέσει ότι έχει ζύμη...
                                                  Πίτες-πίτσες- πιτάκια όλα όμως...
                                Μου αρέσει και το πράσο, έτσι έκανα τα πρασοκιμαδοπιτάκια....
                                         Το ίδιο και στην φίλη μου την Eλένη Μπουσουνάκη...
                                             Πάμε να τα κάνουμε,είναι εύκολα και νόστιμα....

         
                                                                          Υλικά....
                                                             350 γρ.κιμά μοσχαρίσιο...
                                                                     300 γρ πράσο...
                                                                      1 κρεμμύδι...
                                                                      1 ντομάτα....
                                                                    1 κοκ.πιπεριά...
                                                              1 ποτηράκι λευκό κρασί...
                                                                      αλάτι-πιπέρι....
                                                                   κύμινο-πάπρικα....
                                                                         1 αυγό....
                                                                  3-4 κ.σ κεφαλοτύρι...
                                                                  2-3 κ.σ ελαιόλαδο...
                                                                    20 σφολιατάκια...
                                                                      3 κ.σ βούτυρο...
                                                                       3 κ.σ αλεύρι...
                                                                     1 1/2 φλ.γάλα...
                                                                       αλάτι-πιπέρι...
                                                                   1 κ.σ μουστάρδα....
                                                                   3 κ.σ κεφαλοτύρι....

                                     Βάζω σε τηγάνι να κάψει  το λάδι προσθέτω τον κιμά....
                                   Αφήνω να ψηθεί από τη μια και γυρνάω,αφού ψηθεί και
                                    από την άλλη...προσθέτω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο....
                                    Το πράσο την πιπεριά και τα μπαχαρικά,ανακατεύω....
                                   Σβήνω με το κρασί και αφήνω 1-2 λεπτά,να εξατμιστεί....


                                     Προσθέτω και την ντομάτα ανακατεύω αφήνω 2-3 λεπτά.. ..
                        Κατεβάζω από την φωτιά  προσθέτω το αυγό και το τριμμένο κεφαλοτύρι....
                                        Κάνω μια μπεσαμέλ,βάζω το βούτυρο και το αλεύρι....
                                    ανακατεύω μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνω λίγο-λίγο το γάλα...
                                            (καλύτερα ζεστό όχι καυτό)αλάτι-πιπέρι...
                               Τέλος την μουστάρδα,σβήνω την κουζίνα ρίχνω και το κεφαλοτύρι.....
                                           Προθερμαίνω τον φούρνο στους 200 βαθμούς....
                                     Σε φορμάκια για μάφιν αφού τα λαδώσω....(αν χρειάζεται)
                                                Βάζω τα σφολιατάκια από πάνω κιμά....

                                         
                                  Από πάνω βάζω μπεσαμέλ και λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι......

                                                         Ψήνω για 30-35 λεπτά...
                                                  Να πάρουν χρώμα(όπως μας αρέσει.)..

                                     
                                                 Αυτά είναι τα πρασοκιμαδοπιτάκια μου!!!!
                                                            Ελπίζω να τα απολαύσετε!!!!!


                                                                      Καλή όρεξη!!!!!!!!                                                                                                                                                                                                           

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Σάντουιτς!!

                                  Με το σημερινό  πιάτο ξετρελάθηκα,μου άρεσε πάρα πολύ
                             Ένα απλό σπιτικό σάντουιτς μπορεί να μεταμορφωθεί σε σούπερ
                                           Το βράδυ μεταμορφώθηκε σε Σούπερ Σαλάτα
                              Αφού το απόλαυσα τόσο πολύ θέλω να το μοιραστώ μαζί σας
                                                   Πάμε-πάμε να δούμε πως το έφτιαξα;
                                                                             

 Θα χρειαστώ για το κοτόπουλο:
2 σνίτσελ κοτόπουλο-1/2 κ.γ μπαχαρικό για κοτόπουλο
1/2 κ.γ ρίγανη-1/2 κ.γ πάπρικα-αλάτι-πιπέρι
4 κ.σ ελαιόλαδο-1 κ.σ μουστάρδα
χυμό 1/2 λεμονιού-φλούδες από το λεμόνι
Για τις πατάτες: 
8 baby πατάτες-πιπέρι-ρίγανη-χοντρό αλάτι
καπνιστή πάπρικα-3-3 κ.σ ελαιόλαδο
Για το Σάντουιτς: 
   2 ντομάτες-2 κοκ.πιπεριές-μοτσαρέλα η φέτα
4 λιαστές ντομάτες-μαρούλι-ρόκα
   1 ψωμί ζιαπάτα η μπαγκέτα η ότι ψωμί έχουμε
    λάδι-λεμόνι-μουστάρδα-τριμμένο κεφαλοτύρι.

      Πως το φτιάχνω:
     Πλένω και κόβω λωρίδες το κοτόπουλο το βάζω σε ένα μπολ με όλα τα υλικά.
     Προσθέτω και τις φλούδες λεμονιού,ανακατεύω και αφήνω στο ψυγείο 1 ώρα
     

  Συνεχίζω με τις πατάτες τις πλένω πολύ καλά και τις τρίβω να  φύγουν τα χώματα
    Τις κόβω λεπτές φέτες τις βάζω σε ταψί με λαδόκολλα τα μπαχαρικά και το λάδι
     Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 230 βαθμούς να πάρουν το χρώμα που μας αρέσει.



   Βάζω ένα τηγάνι να κάψει και ψήνω το κοτόπουλο μέχρι μέχρι να πάρει χρώμα
   Να μείνει χωρίς υγρά περίπου 10 λεπτά προσοχή να μη στεγνώσει
Δεν θέλει πολύ γιατί  το έχω κόψει λεπτές λωρίδες


       Κρατάω στην άκρη το κοτόπουλο-πατάτες και κόβω φέτες ντομάτες-πιπεριές-μοτσαρέλα


       Τα ψήνω στους 200 βαθμούς για 5 λεπτά και πλένω το μαρούλι και την ρόκα.
Πάμε  τώρα να στήσουμε το Σούπερ πιάτο

     Κόβω την Ζιαπάτα και βάζω ρόκα-μαρούλι-κοτόπουλο-ντομάτα-πιπεριά-μοτσαρέλα
   Έβαλα δίπλα πατάτες σαλάτα με ρόκα -μαρούλι-λιαστή ντομάτα-μοτσαρέλα
  Έβαλα ντρέσιγκ και τριμμένο κεφαλοτύρι.
 Το ντρέσιγκ το έκανα με λάδι-1 κ.σ μουστάρδα τον χυμό από 1 λεμόνι.
  Αυτό είναι το Σούπερ Σάντουιτς μου!!
 Είμαι σίγουρη θα ξετρελαθείτε όπως εγώ!!



   Το βράδυ το Σούπερ Σάντουιτς έγινε μια Σούπερ Σαλάτα!!



Ελπίζω να απολαύσετε το Σούπερ Σάντουιτς!!
Και την Σούπερ Σαλάτα Καλή Όρεξη!!
                      

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Πρασόρυζο αλλιώς!!

     Σήμερα θα σας δείξω ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα          
     Παλιά δεν ήθελα να δω πράσο,τώρα είναι το καλύτερο μου
     Εύκολη συνταγή με πολλές παραλλαγές,ανάλογα τα γούστα σας
     Φτιάξτε την και πιστέψτε με θα γίνει και δικό σας αγαπημένο.
     Ελένη μου ξέρω ότι το πράσο είναι αγαπημένο σου,δικιά σου.
     Πάμε να φτιάξουμε και να απολαύσουμε,Πρασόρυζο αλλιώς.

    Υλικά
    5-6 Πράσα- σέλινο με ρίζα-1 τριμμένο καρότο
    1 φρέσκο ζωμό κοτόπουλο η λαχανικών-1/3 κούπας ρύζι
    2 κ.σ τραχανά λαχανικών-1/4 κούπας ελαιόλαδο
    αλάτι-πιπέρι-λεμονοθύμαρο-2 κούπες περίπου νερό
    Γιαούρτι-πιπέρι-πάπρικα γλυκιά-ξύσμα και χυμό λεμονιού  
                                                                         
     Οδηγίες
     Χαράζουμε κόβουμε και πλένουμε πολύ καλά τα πράσα.
     Τα αφήνουμε 5 λεπτά σε νερό με αλάτι να φύγουν τα χώματα.                              
     Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και προσθέτουμε τα πράσα.
     Το καρότο τριμμένο τον τραχανά-μπαχαρικά-κύβο κοτόπουλο.
     Μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε το ρύζι και το σέλινο,ανακατεύουμε.
     Προσθέτουμε το νερό  και σιγοβράζουμε,αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
     Μπορούμε να το βράσουμε στην χύτρα για 10 λεπτά,με λιγότερο νερό.
     Το σερβίρουμε με μια μπάλα γιαούρτι πιπέρι-πάπρικα ξύσμα-χυμό λεμονιού.
     Δοκιμάστε το Πρασόρυζο αλλιώς και σίγουρα θα γίνει αγαπημένο σας.    



     μυστικά
     μπορείτε αν θέλετε να κάνετε και αβγολέμονο,με κοτόπουλο η χοιρινό.
     αν θέλετε προσθέστε 2 κ.σ κρέμα τυριού με λεμόνι,γίνεται τέλειο.
     ανάλογα τι σας αρέσει πιο πολύ πράσο η ρύζι,βάζετε περισσότερο.
                                 
                                                  " Καλή επιτυχία elpidas little corner "

                                          

                                                           

                     





                                                                               


                                   
                                             Έτσι έγινε ένα τέλειο πρασόρυζο αλλιώς!!

                                                                               

                                                                             
                                             Δοκιμάστε το και ελπίζω να σας αρέσει!!
                                   Όποιος αγαπάει το πράσο,σαν και μένα θα το λατρέψει!!


                                                Σερβίρω με φέτες λεμονιού  και πάπρικα!!
                                                                       Καλή όρεξη!!