Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

ΓΑΥΡΟΠΙΤΣΑ!!

                      Σας έχω άλλη μια Πίτσα παράξενη δεν ξέρω αν την έχετε δοκιμάσει..
                                      Εγώ την σκέφτηκα την έκανα και άρεσε πολύ..
                                   Τον γαύρο τον έχω κάνει κεφτέδες και είναι τέλειος..
                                Έτσι αφού έφτιαξα γαυροκεφτέδες,ήρθε η έμπνευση..
                            Γαυρόπιτσα!!Γιατί όχι εξάλλου η Πίτσα γίνεται με ότι έχουμε.
                                              Πάμε όμως να δούμε τι έφτιαξα??


                                                                   Θα χρειαστώ:
                                                           Μισή δόση ζύμη Πίτσας.
                                                        250 γρ   Γαύρο-2 ντομάτες.
                                                               1 μικρό κρεμμύδι.
                                                             αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
                                                                2 κ.σ ελαιόλαδο
                                                              1 σκελίδα σκόρδο

                                                              Πως την φτιάχνω: 
                                     Την ζύμη πίτσας θα την  βρείτε στις συνταγές μου
                           Πλένω και καθαρίζω τον γαύρο κρατάω τα φιλέτα και τα στεγνώνω.
                                     Τα βάζω σε ένα μπολ με  λάδι αλάτι-πιπέρι-ρίγανη.
                                    Κόβω τις ντομάτες και τις στύβω να φύγουν τα υγρά.
                                  Κόβω λεπτές φέτες και τα κρεμμύδια τα αφήνω στην άκρη..
                                      Προθερμαίνω τον φούρνο στον αέρα 230 βαθμούς.

                                                                       
                                        Ανοίγω την ζύμη όπως θέλω εμάς μας αρέσει λεπτή
                                           Και την βάζω σε λαδόκολλα και στη σχάρα..
                                     από πάνω τον γαύρο τις φέτες ντομάτας και το κρεμμύδι.

                                                                             
Ψήνω την Πίτσα για 12-15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Αφού ψηθεί ρίχνω λίγο λεμόνι και λίγο λάδι.. 


Αυτή είναι η Γαυρόπιτσα εύκολη οικονομική και νόστιμη..
Όποιος αγαπάει το ψάρι θα την λατρέψει!! 



Καλή Όρεξη!!!